Litteratur

Kærlighedens fem sprog

Taler du og din partner samme sprog?

Vi har alle brug for at føle os elsket – ikke mindst i parforholdet. Men selv om vi elsker hinanden, er det ikke altid, vi føler os elsket af vores partner. Dette spørgsmål har parterapeut og underviser Gary Chapman beskæftiget sig med i mange år. Ifølge ham forstår vi grundlæggende kærlighed gennem fem kærlighedssprog: fysisk berøring, anerkendende ord, tid til hinanden, gaver eller tjenester.

Kærlighedens 5 sprog er solgt i mere end 15.000 eksemplarer i Danmark og har hjulpet flere tusind par til et stærkere parforhold.

En udfordrende bog, der inspirerer til handling.

Børnenes fem kærlighedssprog

Gary Chapmans bestseller Kærlighedens fem sprog har hjulpet mange tusinde ægtepar til et stærkere og mere tilfredsstillende forhold ved at lære dem at tale hinandens kærlighedssprog. I Børnenes fem kærlighedssprog er Chapman gået i samarbejde med Ross Campbell for at hjælpe forældre til at tale deres barns kærlighedssprog.
Ligesom en voksen udtrykker og modtager et barn bedst kærlighed på én ud af fem måder. Det er en sandhed, der kan komme på tværs af forældre, som taler andre kærlighedssprog end deres børn. Men med passende forberedelse kan mødre og fædre bruge denne undervisning til at hjælpe dem med at imødekomme deres børns dybeste følelsesmæssige behov.
Du kan lære at tale dit barns kærlighedssprog flydende. Find frem til dit barns primære sprog: FYSISK BERØRING, ANERKENDENDE ORD, TID TIL HINANDEN, GAVER, TJENESTER
GARY CHAPMAN, ph.d., arbejder som underviser, holder ægteskabsseminarer over hele USA og fungerer som rådgiver for ægtepar. Kærlighedens fem sprog er solgt i mere end en million eksemplarer på verdensplan og til danske læsere i over 10.000 eksemplarer. ROSSS CAMPBELL, dr.med., er forfatter til bogen Elsker I mig?, der er solgt i mere end en million eksemplarer. Han er docent i pædiatri og psykiatri ved Tennessee Universitets medicinske fakultet og leder seminarer om forholdet mellem forældre og børn. Blandt hans andre bøger er Må jeg godt være vred?

Sex – Stillinger og teknikker

Går du rundt og tror, at god sex mest af alt handler om at opbygge den rette stemning med en romantisk middag med levende lys, kan du godt tro om igen. Det kan godt være, at middagen baner vejen til soveværelset, men hvis du ikke er i stand til at komme med en blot rimelig præstation på lagnerne, kan du kun være sikker på én ting: der kommer aldrig en romantisk middag nummer to med den udkårne.

Det handler grundlæggende om at være en god elsker/elskerinde, og det kan denne bog lære dig. Med langt over 60 forskellige stillinger og teknikker, alle præsenteret med både forklaringer og fotografier, er dette sandsynligvis den mest omfattende guide til sex, du nogensinde vil se.

Indholdsfortegnelse Forord, Indledning, Missionærstillingen, Den kvindelige missionær, Svømmeren, Katten, Brostillingen, Det varme sæde, Edderkoppen, Hængepartiet, Ryttersken, Bageren, Liggestolen, Stolen, Hunden, Rygdækningen, Ridestillingen, Korset, Overliggeren, Kaminen, Top til tå, Bordkanten, Skeen, Bærestolen, Stående, Fra side til side, Karrusellen, Spændetrøjen, Glidetur mod G, Trykpressen, Køkkenbordet, Den hurtige, Omfavnelsen, Alfabetet, Pyramiden, Det kinesiske stød, Ubåden, Den flyvende sommerfugl, Sommerfuglen, Ismanden, Det varme kys, Slowmotion, Niogtres, Bambuskløveren, Twister, Den omvendte ridestilling, Fuglen, Trillebøren, Kaskadestillingen, Karmas hjul, Buen, Lotusstillingen, Skildpadden, Aben, Koen, Elefanten, Den store bi, Genoplivelsen, Taburetten, Gyngen, Blow-job, Helikopteren, Rocco, Kranen, Verden rundt (Amerikansk, Dansk, Engelsk, Fransk, Græsk, Norsk, Russisk, Spansk, Svensk og Tysk) og Forslag til videre læsning.

Den nye tantra

– forny din seksualitet og dit kærlighedsliv

Beskrivelse: Anne Sophie Jørgensen, spirituel lærer og forfatter mener, at danskerne mangler forbindelse til deres fulde seksuelle potentiale. Det vil hun nu afhjælpe i sin bog Den nye tantra. – “Den nye tantra handler nemlig ikke kun om seksuel tilfredsstillelse, men om en personlig og fælles udviklingsproces. Tantrasex er en direkte vej til et langt større møde mellem jer, end ‘den almindelige sex’ sædvanligvis giver jer adgang til. Det handler om at mødes så dybt, så højt og så inderligt, som I overhovedet kan.”

Hot sex – Sådan!

Dejlig praktisk guide til HOT SEX

Få svar på alt det, du altid har villet vide om sex, men ikke kunne lide at spørge om.

HOT SEX er en håndbog fuld af praktiske instruktioner i og kloge råd om, hvordan begge køn kan få mere nydelse ud af sexlivet.

Brevkasseredaktør og sexterapeut Tracey Cox går afslappet og meget kropsnært i detaljer med alle aspekter af sexlivet: Hvordan vil han have oralsex? Hvordan får hun mest ud af at onanere? Hvad gør man når sexlivet er gået i stå? Hvor er det nu G-punktet sidder, og hvad er A(hhh)-punktet?

HOT SEX er fordomsfri og veldokumenteret læsning for unge, der lige er begyndt at dyrke sex, og inspirerende for alle, der har været i gang i længere tid, men gerne vil lære mere.. både det etablerede par og den søgende single.

En bog der taler til kroppens største erogene zone – hjernen.