Intimbarbering trin for trin

Intimbarbering betyder at man barberer kønsbehåringen væk. Ligesom nogle barberer ben og nogle har overskæg, så er der nogle som studser eller barberer deres kønsbehåring og andre som ikke gør. Det er helt og aldeles op til dig hvordan du vil se ud, det skal folk respektere. Så det er ikke noget man behøver tænke nærmere over.

En undersøgelse foretaget af Ekstrabladet i 2009 viste følgende omkring intimbarbering:

Mand: Er du intimbarberet?
25,02% Nej
26,52% Trimmer
27,55% Barberer boller
20,91% Helt glat

Kvinde: Er du intimbarberet?
16,61% Nej
22,03% Trimmet
18,37% Glatte læber
42,99% Helt glat

Vi har lavet denne guide til dig, så du undgår de værste problemer ved intimbarbering og kommer godt igang.

Valg af udstyr til intimbarbering

Udstyrret og her tænker jeg på høvlen, er det vigtigste når du skal lave en intimbarbering, du kommer ikke så langt uden, så vælg den der passer bedst til dig. Det kan godt være den samme, som du bruger i ansigtet, du er bare nødt til at skifte bladet. Det er vigtigt at bladene er rene og skarpe, hver gang du barbere dig.

Sådan gør du

  1. Hvis det er første gang eller du ikke har barberet dig i dette område i lang tid, så er første skridt at trimme hårene for en bedre og tættere intimbarbering. Det gøres lettes med en trimmer og ellers må du finde saksen frem, men det tager længere tid.
  2. Tag et varmt bad for at blødgøre huden og vask med en kropssæbe, for at fjerne evt. snavs og derved undgå hudirritation. Hold dig fra at bruge almindelig sæbe eller produkter med parfume i dette område, da huden er ekstra sensitiv her.
  3. Påfør et barberingsprodukt og lad det sidde lidt for at blødgøre hårene, for et bedre resultat.
  4. Første gang barbere du dig med hårenes retning og oppefra og ned over. Derefter kommer finjusteringen og egentlig skal man ikke barbere sig mod hårene, da det kan give hudirritation. Men vil du have en hel glat og fin barbering, er det oftes “nødvendigt”. Det bedste er at undgå at skrabe samme sted mere en to gange, da huden i dette område er meget tynd og sensitiv. Derfor er det også vigtigt du tager dig god tid og ikke gør nogen skade på dig selv. Hvor forsigtig du har været kan tydelig ses dagen efter!
  5. Hop tilbage i badet og vask igen med en sæbe til kroppen for at fjerne overskydende barberingsprodukt og hår.
  6. Det næste step kaldes “Det kolde gys”, men det er det hele værd, for det lukker porrene og beroligere huden. Du skruer ganske enkelt vandet over på koldt, og vasker.
  7. Afslut med en creme. Igen er det vigitg at undgå produkter med parfume.
  8. Voila.. Skynd dig ind i stuen og vis herligheden til kæreste, konen eller hunden. Skulle du mod forventning have skåret dig, så vent med promenadeturen, til blødningen er stoppet.

Bemærkninger

Første gang du barbere dig, kan du risiker at få hudirritation, selvom du har fuldt guiden nøjagtig, det skyldes at haarsækkene ikke er vant til barberingen. Vask området med en sæbe til kroppen, og smør med en creme uden parfume på. Er du uheldig at få knopper eller at gøre skade på dig selv, så gælder det samme som ovenfor. Ved røde knopper kan vi dog anbefale dig produktet tendskin, der gør op med disse røde knopper med det samme.